Ev, işyerleri, mağazalar, ofisler ve depolar gibi yerlerin haşere ilaçlaması yapıldığı gibi yat, tekne ve gemi gibi deniz araçlarının da ilaçlaması yapılmaktadır. Yeni yapılan yatların müşteriye teslim edilmeden önce mutlaka ilaçlatılması gerekir. Bu sayede oluşabilecek haşerelerin önüne geçilir.

Ahşap teknelerde tahtabiti ve tahtakurusu gibi sorunlar ortaya çıkabileceği için ilaçlama yapılmasına dikkat edilmesi gerekir. Uzun yol gemileri yani seyahat gemileri yatların aksine düzenli olarak ilaçlanmalıdır. Çünkü bu gemiler neredeyse bir mahalle büyüklüğündedir ve içerisinde binlerce insanı barındırır. Gemilerde bulunan insanlar, yiyecek ve içecekler, depo gibi alanların olması gemilerin ilaçlanma ihtiyacını arttırmaktadır. Deniz üzerinde giden bir taşıta nereden böcek gelir, diye düşündüğünüzde gemiye binen yolcuları unutmamanız gerekir. Gıdaların üzerinde, yolcuların çanta ya da valizlerinde saklanan bu davetsiz misafirler gemiye taşınarak gemi içerisinde çok kolay bir şekilde üreyebilmektedir. Bu yüzden gemilerin seyahate çıkmadan önce mutlaka profesyonel bir çalışma ile ilaçlanması gerekir.

Gemi ve benzeri deniz taşıtlarında yapılan ilaçlama işlemlerinin tamamı kokusuzdur. Aynı zamanda yapılan ilaçlama işlemi sonrasında herhangi bir yerde iz oluşmaz. Yapılan ilaçlama kesinlikle yolcuları rahatsız etmez ve kalıcılığı uzun süre olur. Geminiz hangi limanda ise ekonomik, sağlığa uygun ve etkin çözüm sunan Doğa Haşere İlaçlama firması o adrese gelip ilaçlamanızı yapacaktır. Huzurlu ve sağlıklı bir deniz yolculuğu için ilaçlama yapmayı ihmal etmeyiniz.